GDPR
Kurumsal Web Sitesi Uygulamaları

Kurumsal Web Sitesi Uygulamaları

Web Technologies / 7 September 2016 / 1 dk. / Sesli Makale

Last Update: 18 August 2018

Kurumsal web sitesi, kobiler, firmalar ve profesyonel kuruluş ve organizasyonlar için özel olarak tasarlanmış ve altyapısında çeşitli optimizasyonlarla güçlendirilmiş, güvenilir web siteleridir. Kurumsal web siteleri de ayrı bir departman olarak değerlendirilmesi gerektiği için, firmanızın web sitesini yaptırmadan önce, en temel çalışma olarak aşağıdaki maddeleri kesinlikle gözden geçirmelisiniz:

  • Web sitesinin firmamıza ne açıdan katkı sağlamasını bekliyoruz?
  • Sektördeki rakiplerimiz veya benzer firmaların web siteleri nasıl?
  • İşimizin boyutu nedir? Web sitemiz için reklam çalışmaları da dahil ne kadar bütçe ayırmalıyız?

Kurumsal web sitelerinde tasarım uygulamaları yapılırken bazı kriterler göz önünde bulundurulmalıdır. Bunlar interaktif bileşenler, iletişim ve bilgilendirme bölümleri, görsel elementler, e-ticaret için alış-satış'ı düzenleyici bileşenler ve anlık bildirim - geri dönüşlerdir. Kurumsal web siteleri, kendi içerisinde belirli bir kalite ve standart çizgisi taşıması gerekir. Aynı zamanda, ziyaretçileri sadece 3. tekil kişiler olarak değil, B2B ve B2C açısından da değerlendirmek gerekir. Tasarımı oluştururken altyapı ihtiyaçları ve önyüz veri aktarımı da göz önünde bulundurulacak en önemli etkenlerdendir.

Ayrıca kurumsal web sitenin dikkat çekiciliğinin artırılması için bir takım medya tekniklerinin kullanılması çok daha büyük boyutlarda etki göstermektedir. Bunların en başında ise medya'yı oluşturan audio (işitsel elementler), fotoğraflar, resimler, grafikler, 3D Tasarımlar ve insanın çoklu duyu organlarına aynı anda hitap eden videolar gelmektedir. Grafik tasarım departmanları, aynı zamanda front-end departmanları ile iç içe çalışmakta ve web sitesi için en uygun medya içeriğini sağlamaktadır.

Daha detaylı bilgi almak için hemen bizimle İletişim'e geçerek proje danışmanlarımızdan yardım ve destek alabilirsiniz!

Get Support!
Dermedya Project Support
What you have in your mind? Ask us!
Kerem Halat
Kerem Halat
+90 530 318 0288
Müsait
Mahmut Namlı
Mahmut Namlı
+90 539 690 0135
Müsait