GDPR
Türkiye'deki En İyi Yazılım Firmaları

Türkiye'deki En İyi Yazılım Firmaları

Web Technologies / 3 October 2016 / 1 dk. / Sesli Makale

Last Update: 19 August 2018

Ülkemizdeki yazılım firmalarının büyük çoğunluğu, sadece belirli hedef kitledeki müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak paket programlar geliştirmeye yönelmişlerdir. Profesyonel olarak güncel teknolojileri takip ederek Özel Yazılım Geliştirme, Proje Geliştirme Süreçleri, Algoritma Analizi vb. teknikleri kullanan yazılım şirketleri de bulunmaktadır.


Kurumsal Proje veya Kurumsal Yazılım Geliştirme Konusunda Nelere Dikkat Edilmeli?

Yazılım oluşturmaya başlamadan önce, öncelikli olarak yapmanız gereken bazı işlemler vardır. Bu noktada Türkiye'deki En İyi Yazılım Firmaları'ndan birlikte çalışmaya karar verdiğiniz veya seçme aşamasında olduğunuz firmalarda şu kriterleri aramalısınız:

  • Sektör tecrübesi / sektör analizi yapabilme,
  • İşinizin boyutuna göre öneriler sunabilme,
  • Sektördeki konumunuzu anlayabilme ve rakiplerinizin işlerini yorumlayabilme,
  • Yerine göre profesyonel olarak projeniz ile ilgili yaratıcı fikirler sunabilme


En İyi Yazılım Firmaları, Süreç Yönetimini Nasıl Yapar?

Profesyonel yazılım firmalarında çeşitli sistemler aktif olarak kullanılabilmektedir. Bunlar arasında Git revizyon sistemi, SVN, SDLC ilkeleri, CI (Continuous Integration) geliştirme teknikleri, Scrum/Agile metodları ve CMMI programları yer almaktadır. Özellikle günümüzde, profesyonel yazılım şirketleri versiyon kontrolü ve Continuous Integration (Sürekli Geliştirme) tekniklerini çok sık olarak ve hemen hemen her projede kullanmaktadır. Böylece hem proje ilerleyişi en sağlıklı şekilde yürütülmekte, hem oluşabilecek hatalar minimuma indirilmekte, hem de raporlama ve yapılan iş dökümü hem yazılım firması içinde hem de müşteriye sunumda büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Get Support!
Dermedya Project Support
What you have in your mind? Ask us!
Kerem Halat
Kerem Halat
+90 530 318 0288
Müsait
Mahmut Namlı
Mahmut Namlı
+90 539 690 0135
Müsait