GDPR
Web Tasarım

Web Tasarım

Design / 3 October 2016 / 1 dk. / Sesli Makale

Last Update: 19 August 2018

Kurum ve şirketlerin Kurumsal kimliklerini, ürün ve hizmet tanıtımlarını daha profesyonel bir şekilde gerçekleştirmeleri, hedef kitleye daha hızlı ve kolay ulaşabilmeleri amacıyla hazırlanan web sitelerinin planlanması ve kurulması sürecine web tasarım denir. Kısaca web tasarım, sitenin görünen yüzüdür. Bir web sitesini ziyaret ettiğimizde gördüğümüz her detay yani web sitesinde kullanılan renkler, butonları, ikonlar, logo, kategorileri, yazı karakteri vb. web tasarımdır. Web tasarım, site şablonu çizilerek ihtiyaca göre tasarlanır.


Dermedya A.Ş. olarak Kolay yönetim paneli olan, responsive(mobil uyumlu),güvenlik sertifikalarına sahip, İsteğe ve İhtiyaca uygun web tasarımları geliştiriyoruz.


Web sitenizde, ürün veya hizmet kalitenizi, fiyatlarını, özelliklerini, resimlerini, videoları yayınlayarak potansiyel müşterilerinize daha kolay daha hızlı ulaşabilirsiniz. Başarıya Giden Yolda Dermedya A.Ş. Yol haritanız olsun. İşinizi, vizyonunuzu, Misyonunuzu yaptığımız profesyonel web site tasarımlarıyla en iyi şekilde temsil etmenize yardımcı olalım. Dermedya A.Ş. olarak, Müşteri memnuniyeti anlayışımızla işinizi ve sizi temsil edecek en iyi web tasarım sitelerinin altına imzamızı atmaktan mutluluk duyacağız.

Get Support!
Dermedya Project Support
What you have in your mind? Ask us!
Kerem Halat
Kerem Halat
+90 530 318 0288
Müsait
Mahmut Namlı
Mahmut Namlı
+90 539 690 0135
Müsait