GDPR
Web Sitesi - Web Tasarım Yaptırmak İstiyorum

Web Sitesi - Web Tasarım Yaptırmak İstiyorum

Web Technologies / 6 September 2017 / 1 dk. / Sesli Makale

Last Update: 18 August 2018

Firmanızı yada şirketinizi internet üzerinde hayata geçirmek için en kolay yol bir web sitesiyle başlamaktır. Web siteler hazır paket web siteler ve özel yazılım ve tasarımdan oluşan websiteler olarak iki bölümde inceleyebiliriz.

Web siteleri internetin gelişimi ile birlikte her geçen gün bir firmanın yada şirketin olmazsa olmazları arasına girmiştir.

web tasarımızı yaptırırken öncelikle profesyonel bir firma ile çalışmalısınız. Türkiye de bu durum ne kadar umursanmasada aslında en önemli nedenlerden biridir. Kişilerin sıradan freelance vatandaşlara yaptırdıkları web siteleri yüksek oranda ikinci sefer yaptırmalarına neden olmaktadır.

Web sitesi hizmet sözleşmesi

Bir web sitesi yaptırmak istiyorsanız çalıştığınız firma ile sözleşme yapmalısınız. Çünkü bir web sitesini aktif olarak trafik çekmek aylarınızı alacaktır. Ve firmayla yaşayacağınız herhangi bir sorunla birlikte web sitenizin kapanmasına neden olduğu durumda hiçbir hak iddia edemezsiniz.

Web sitenizi yaptırdıktan sonra aktif destek

Web siteniz Belli zamanlarda güncellemeler gerekecektir. Çalıştıgınız firmanın size destek konusunda mağdur bırakmayacağına emin olunuz.

Google optimizasyonu

Web sitenizi hazırlattıktan sonra Google optimizasyonun yapıldığına emin olunuz. Aksi durumda ne kadar anahtar kelime,metin,içerik yazarsanız yazın hic bir zaman Google da bulunamazsınız. Sıradan yapılan hazır web sitelerinde Google optimizasyonu yapılmamaktadır. Bundan dolayı web sitenize Google üzerinden kullanıcı çekemezsiniz.

Mobil uyumlu web siteler

Hazırlatacağınız web sitenizde mobil uyum olmazsa olmazlarınız arasında olmalı cunku internet kullanıcılarının %70 i mobil üzerinden kullanmaktadır.

Dermedya A.Ş. olarak firmanıza özel web tasarımları oluşturarak günün 17 saati teknik destek vermekteyiz. Siz de profesyonel web tasarım firması arıyorsanız bize iletişim numaralarımızdan ulaşın.

Get Support!
Dermedya Project Support
What you have in your mind? Ask us!
Kerem Halat
Kerem Halat
+90 530 318 0288
Müsait
Mahmut Namlı
Mahmut Namlı
+90 539 690 0135
Müsait